رشته رشته

باور كن تنهام

بيوگرافي ميثم شكري ساز كارآفرين برتر ايران

بيوگرافي ميثم شكري ساز كارآفرين برتر ايران

 

 

ميثم شكري ساز (زاده ?? فروردين ???? در اصفهان) كارآفرين، نويسنده، مشاور و مدير عامل ايراني در زمينه هاي مديريت، ارتباطات، بازاريابي و منابع انساني است. وي داراي مدرك دكتري كارآفريني از دانشگاه آزاد اسلامي، MBA از دانشگاه Ashtenbaisse برلين آلمان و فوق ليسانس مديريت از دانشگاه امير كبير تهران است.

https://www.stageit.com/parsianmagg

 

https://www.drupalgovcon.org/user/122761

 

https://coderwall.com/parsianmagg

 

زندگينامه، خاطرات:

 

 

او در دوران جنگ ايران و عراق در خانواده اي متوسط ??در شهر اصفهان به دنيا آمد. پدرش از نيروي دريايي ارتش ايران و در آن زمان در خليج فارس خدمت مي كرد و با وجود جراحات متعدد، هرگز راضي به ترك منطقه نشد و تا پايان جنگ فعال بود.

 

شايد روحيه نيرومند پدر براي فداكاري در راه خاك و وطن تا حدودي بر پسرانش تأثير گذاشته است تا اينكه بعداً مردمي مصمم و مصمم براي ايراني آزاد و آباد شدند.

 

ميثم به دليل كار پدرش تا سن 15 سالگي در پايگاه دريايي بوشهر زندگي كرد. البته تجربه زندگي در بوشهر و فرصت ها و امكاناتي كه در اين منطقه وجود داشت، بعدها بر روحيه او تأثيري نگذاشت و از موقعيت جغرافيايي اين اقليم نظرات متفاوتي را استخراج كرد.

https://www.demilked.com/author/fanphdacc/

 

https://www.totalwind.net/foro/memberlist.php?mode=viewprofile&u=25361

 

 

 

در اوايل دهه هشتاد با جراحاتي كه پدرش در دوران جنگ متحمل شد، مجبور به بازنشستگي زودهنگام شد و به همين دليل بوشهر را ترك كردند و دوباره در اصفهان زندگي كردند.

 

با زندگي در اصفهان و با بهترين شرايط براي خانواده، استعداد ذاتي ميثم شكوفا شد و موفقيت هاي شگفت انگيزي در زمينه تحصيل به دست آورد. پس از پايان دوره متوسطه با رتبه ممتاز، در دانشگاه آزاد اسلامي در رشته مهندسي صنايع مشغول به تحصيل شد.

https://www.theoutbound.com/fanphdacc

 

https://www.wallpaperfusion.com/Members/fanphdacc/454180/

 

 

 

فضاي دانشگاه فرصتي براي بروز استعدادهاي دروني او شد و با مطالعات متعدد او در زمينه هاي كاري و كارآفريني، بستر مناسبي براي «آموزش» شكل گرفت.

 

همچنين در اثر تلاش و پشتكار بر اساس سه ويژگي مهم استقلال، ريسك پذيري و اعتماد به نفس با نهادهاي آموزشي از جمله جهاد دانشگاهي و موسسات آموزش عالي وارد همكاري شد.

 

وي در اين مدت تحصيلات خود را ادامه داد و مدرك دكتري خود را در رشته كارآفريني از دانشگاه آزاد اسلامي اخذ كرد. علاوه بر اين، طبق مقرراتي كه در آن زمان بين دانشگاه اميركبير و دانشگاه آشتنبيس در برلين آلمان وجود داشت، مدتي به آلمان سفر كرد تا بتواند يك دوره جداگانه MBA زبان انگليسي را در آن دانشگاه و فارغ التحصيل آن بگذراند. پايان نامه كارشناسي ارشد او مبتني بر جهاني شدن آموزش الكترونيكي بود.

https://www.longisland.com/profile/fanphdaac

 

https://www.wishlistr.com/profile/fanphdaac

 

 

او توانست كتاب هاي زيادي را ترجمه و تاليف كند، از جمله:

 

ترجمه:

 

پشت استراتژي چيست؟

 

شما برنده هستيد

https://hypothes.is/users/karmandandolatt

 

http://kabipanel.xobor.de/u180_karmandandolatt.html

 

 

اسرار قدرتمند بازاريابي

 

روحش شاد

 

بازاريابي گوريل

 

محكم بايستيد و با دستان خالي مذاكره كنيد

 

نويسنده:

 

بازاريابي مدرن

 

داستان هاي ناگفته ايده هاي مديريت

 

بازاريابي و تجارت اسلامي

 

https://www.wishlistr.com/profile/karmandandolatt

 

https://knowyourmeme.com/users/karmandandolatt

 

روابط فردي و سازماني

 

كتاب‌هايي مانند توهم هوش 1 و 2 از پرفروش‌ترين آثار او هستند و به دوازده زبان زنده دنيا ترجمه شده‌اند.

 

ميثم شكري ساز در حال حاضر يكي از كارآفرينان و سخنرانان برجسته در ايران است و بيش از ده ها جايزه و افتخار از مراكز علمي و تحقيقاتي كشور دريافت كرده است.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: 1401/2/11  ساعت: ۱۸ توسط:bavarkontanham :

طرز تهيه انواع فلافل، آش رشته وآبگوشت

نخود يكي از حبوبات مورد علاقه خانواده هاي ايراني است؛ در اين دستور اشپزي سعي ميشود سه غذاي پرطرفدار با نخود به شما آموزش داده شود. ما شما را با طرز تهيه انواع فلافل، آش رشته وآبگوشت آشنا ميكنيم.  همان طور كه ميدانيد.  نخود يكي از حبوبات محبوب و بسيار سالم براي بدن است. گياه نخود، به صورت بوته‌اي و به صورت يك سال در ميان، در زمين هاي كشاورزي كاشته مي‌شود. اين ماده غذايي سرشار از ويتامين است.

فقط يك نكته مهم وجود دارد، توجه داشته باشيد كه قبل از پختن نخود، آن را حتما حدود 12 ساعت در آب بگذاريد تا خيس بخوره و نفخ آن گرفته شود.

چند مدل غذا ايراني كه با نخود درست مي‌شود.

فلافل

18ew_q2.jpg

فلافل يك نوع فست فود است، كه شهرت زيادي پيدا كرده. طرز تهيه فلافل كاري آسان است، فلافل طعمي تند داشته و نخود جزء مواد اصلي اين غذاي خوشمزه است.

دستور تهيه فلافل:

  • 400 گرم نخودها را در يك كاسه آب حدود 12 ساعت بخيسانيد و حتما آب آن را عوض كنيد.

     
  • 4 عدد سيررا به همراه 2 عدد پياز پوست بگيريد و بشوييد. سپس به همراه نخودي كه كاملا خيس خورده كه آبكش كرده ايد در چرخ گوشت بريزيد و آن را دو مرتبه چرخ كنيد تا كاملا يكدست شوند.

     
  • 200 گرم جعفري را پاك كنيد و بشوييد. سپس آن ها را بر روي تخته آشپزخانه به صورت خرد كنيد. سپس در ادامه جعفري خرد شده را به كاسه نخود اضافه كنيد. سپس 2 عدد تخم مرغ را بشكنيد و در كاسه تخم مرغ بريزيد. و در ادامه به مواد داخل كاسه به صورت كم كم 3 قاشق غذاخوري آرد نخودچي را اضافه كنيد و مواد را مرتبا هم بزنيد تا مايه فلافل آماده شود و خودش را بگيرد.

     
  • كمي از نمك، زردچوبه و فلفل سياه و تخم گشنيز و زيره را كاملا خرد كنيد و به كاسه نخود اضافه كنيد و به خوبي مواد را هم بزنيد. در صورت تمايل مي توانيد از مقداري فلفل قرمز براي تند شدن فلافل استفاده كنيد.

     
  • براي سرخ كردن فلافل ها از يك تابه گود استفاده كنيد و بايد به مقداري روغن به قابلمه اضافه كنيد تا فلافل ها در آن غوطه ور شوند. بعد از اينكه روغن كاملا داغ شد. بعد از اينكه تمامي فلافل ها را سرخ كرديد، آن ها را در يك حوله كاغذي قرار دهيد تا روغن اضافي آن‌ها خارج شود. حالا نوش جان كنيد.

آبگوشت

آبگوشت نوعي غذاي قديمي و سنتي ايراني به حساب مياد، طرز تهيه آبگوشت را ما براي شما نوشتيم تا درست كنين و در كنار خانواده لذت ببريد. آب آبگوشت را با نان تليت مي‌كنند و گوشت آن را به شكل گوشت كوبيده مي‌خورند.

دستور تهيه آبگوشت:

  • قبل از شروع به آشپزي، از شب قبل نخود و لوبياها را در يك كاسه آب بريزيد و بگذاريد تا كاملا خيس بخورند و حدود دو بار هم آب آن‌ها را عوض كنيد. اين كار باعث مي‌شود كه نفخ لوبيا و نخود از بين برود و به مراتب راحت‌تر پخته شوند.
  • يك پياز را پوست بگيريد و بشوييد و خرد كنيد سپس به همراه گوشت با كمي نمك و فلفل زرد چوبه و روغن مايع داخل قابلمه تفت بدين.
  • 7 پيمانه آب به همراه نخود و لوبيا اضافه كنيد و قابلمه را بر روي اجاق گاز با حرارت ملايم قرار دهيد تا به آرامي پخته شوند.
  • بعد از گذشت سه ساعت، 2 عدد سيب زميني‌ها را پوست بگيريد و بشوييد. سپس آن‌ها را به قابلمه اضافه كنيد.
  • حدود بيست دقيقه ديگر رب گوجه اضافه كنيد.

نكته مهم در پختن آبگوشت : حرارت مي باشد. هر چقدر حرارت اجاق گاز آن ملايم و كم تر باشد، باعث مي شود آبگوشت به آرامي پخته شود . اصطلاحا به طور كامل جا بيفتد. نوش جان

آش رشته

يكي از پرطرفدارترين غذاها است، كه معمولا در ايام خاص براي نذري دادن استفاده مي‌شود. در محتويات آش رشته هم نخود استفاده مي‌شود. در اين بلاگ طرز تهيه آش رشته مجلسي را آموزش مي‌دهيم.

دستور تهيه آش رشته:

  • پيازها را خرد كنيد. يك قابلمه را كه مقداري روغن مايع در آن ريخته ايد را بر روي اجاق گاز با حرارت ملايم قرار دهيد تا روغن كاملا داغ شود. بعد از داغ شدن روغن، پياز خرد شده را به قابلمه اضافه كنيد و تفت دهيد. بعد از اينكه مقداري پياز نرم شد، زردچوبه و فلفل سياه به آن اضافه كنيد و خوب مواد را هم بزنيد و با يكديگر تفت دهيد.

     
  • بعد از اينكه حبوباتي داخل قابلمه پخته شدند، آن ها را به داخل قابلمه پيازها اضافه كنيد. و مقداري آن ها را با يكديگر تفت دهيد. سپس به قابلمه چند پيمانه آب جوش اضافه كنيد و سپس عدس را آبكش كنيد و آن را نيز به قابلمه اضافه كنيد و در قابلمه را بگذاريد تا عدس ها نيز كاملا پخته شوند.

     
  • سبزي آش كه شامل تره، جعفري، شنبليله و گشنيز مي باشد را پاك كنيد و بشوييد. سپس آن ها را بر روي تخته آشپزخانه به صورت ساطوري خرد كنيد. و در ادامه آن را به قابلمه اضافه كنيد. و مواد داخل قابلمه را با يك ملاقه هم بزنيد. بهتر است كه در اين مرحله در قابلمه را نيمه باز بگذاريد، چونكه اگر در قابلمه كاملا بسته شود، باعث مي شود كه رنگ سبزي تيره شود.

     
  • اضافه كردن رشته آشي به آش رشته، بعد از پخته شدن كامل سبزي آشي مي باشد. در صورت تمايل مي توانيد مقداري كشك هم در اين مرحله به آش اضافه كنيد تا به همراه ساير مواد داخل آش به خوبي پخته شوند.

منبع: https://blog.okala.com/

 

 


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: 1399/2/27  ساعت: ۰۷ توسط:bavarkontanham :